Balatonmeer
Thuis in Hongarije
Zorgeloos genieten!
  • Registreer

Balatonmeer en omgeving

1
AddThis Social Bookmark Button

 

Dit prachtige grootste binnenmeer van Europa met een immense oppervlakte van 597 km², wordt door Hongaren ook wel de Hongaarse Zee genoemd. De temperatuur is er nooit te hoog, maar vanwege het zachte Mediterrane klimaat juist zonnig en zacht. Het ideale klimaat voor de uitgestrekte Hongaarse wijngaarden, met een wijncultuur die stam uit de Romeinse tijd. Stelt u zich eens voor om met een Hongaarse lekkernij en een goed glas wijn in de hand op deze zachtgolvende azuurblauwe zee te dobberen. De hemel op aarde. En krijgt u het te warm, dan neem u een duik in het verrissende water met een gemiddelde temperatuur van maar liefst 25° graden.

 

Windsurfen op het Balatonmeer

 

Het Balatonmeer is de ideale plek voor alle vormen van watersport en een heerlijke strandvakantie. U kunt er vissen, zeilen of deelnemen aan een van de vele andere activiteiten. U vindt er een combinatie van ontspanning, cultuur en mooie bezienswaardigheden. Betoverende namen die het bezoeken waard zijn, zoals het schiereiland Tihany en voor het uitgaansleven Siofok. Voor het snuiven van cultuur is een bezoek aan Fort Sümeg zeker de moeite waard. Wat te denken van de hoofdstad aan het Balatonmeer Keszthely. En ook het wereldberoemde kuurbad Héviz hoort natuurlijk in dit rijtje thuis.

Laat u meevoeren door de wind en geniet van een heerlijk ontspannen vakantie in de grootste en warmste binnenzee van Europa!

 

Bekijk ons mooie huizenaanbod in de regio Balatonmeer en omgeving

 

Klik hier om meer toeristische informatie over het Balatonmeer en omgeving te lezen

 

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over uw reis naar Hongarije en over het boeken van een mooie vakantie bij Ten2Ten Reizen. Uiteraard kunnen wij al uw vragen per mail of per telefoon beantwoorden. Om u echter nog sneller van dienst te kunnen zijn, hebben wij al een mooi overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen die wij ontvangen. Wellicht staat uw vraag en antwoord al in dit rijtje. Bekijk dus snel onze rubriek veelgestelde vragen en laat het vakantieplezier sneller beginnen!

Verhuur uw vakantiehuis

U heeft een vakantiehuis in Hongarije? Heeft u er wel eens over gedacht om dit huis te verhuren? Dan bent u bij Ten2Ten Reizen aan het juiste adres. Wij nemen u alle zorgen uit handen.

Graag informeren wij u over alle mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wilt u liever persoonlijk contact? Bellen kan ook. Wij helpen u graag met een deskundig advies.

Neem contact met ons op

Fijn dat u gebruik wilt maken van onze diensten. Wij helpen u graag persoonlijk verder met het boeken van een mooi vakantiehuis of een bezienswaardige rondreis in Hongarije. Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken:

Ten2Ten Reizen is onderdeel van 'Van Tuijl Recreatie'
Burg. H. Blokstraat 25
4286 CB Almkerk

Telefoon: 0183-302882

Uiteraard kunt u al u vragen en wensen ook aan ons mailen, door gebruik te maken van ons contactformulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.