Donauknie
Thuis in Hongarije
Zorgeloos genieten!
  • Registreer

Donauknie

1
AddThis Social Bookmark Button

 

De Donauknie is een bocht in de rivier de Donau, 50 km ten noorden van Boedapest. Bekend om zijn geweldige natuur en historische waarde. En door de geringe afstand zeer geschikt als uitvalsbasis voor een bezoek aan Boedapest. 

Het kunstenaarsstadje Szentendre is een zeer geliefd reisdoel voor kunstenaars uit de hele wereld. Het kleurrijke stadje ademt een artistieke sfeer. Szentendre en haar omgeving zijn een bron van inspiratie voor kunstschilders en beeldhouwers.

Hoog boven de Donau bouwde Koning Béla IV in de 13e eeuw de vesting Visegrád. Het uitzicht over de wijde omgeving en de Donaubocht is van daaruit adembenemend. Visegrád was driehonderd jaar lang een belangrijk centrum van de Koninklijke macht en nu een geweldig startpunt voor een boottocht over of een fietstocht langs de Donau.

Het religieuze centrum van Hongarije, de stad Esztergom ligt meer naar het westen. Hier zetelt de Aartsbisschop van Hongarije, het hoofd van de Katholieke kerk. De Basiliek van Esztergom, waar de eerste Hongaarse koning Stefanus I werd gekroond is absoluut een bezoek waard. 

 

Het prachtige Donaugebied

 

Bekijk hier ons huizenaanbod in de regio Donauknie


Klik hier om meer toeristische informatie over de regio Donauknie te lezen

 


Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over uw reis naar Hongarije en over het boeken van een mooie vakantie bij Ten2Ten Reizen. Uiteraard kunnen wij al uw vragen per mail of per telefoon beantwoorden. Om u echter nog sneller van dienst te kunnen zijn, hebben wij al een mooi overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen die wij ontvangen. Wellicht staat uw vraag en antwoord al in dit rijtje. Bekijk dus snel onze rubriek veelgestelde vragen en laat het vakantieplezier sneller beginnen!

Verhuur uw vakantiehuis

U heeft een vakantiehuis in Hongarije? Heeft u er wel eens over gedacht om dit huis te verhuren? Dan bent u bij Ten2Ten Reizen aan het juiste adres. Wij nemen u alle zorgen uit handen.

Graag informeren wij u over alle mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wilt u liever persoonlijk contact? Bellen kan ook. Wij helpen u graag met een deskundig advies.

Neem contact met ons op

Fijn dat u gebruik wilt maken van onze diensten. Wij helpen u graag persoonlijk verder met het boeken van een mooi vakantiehuis of een bezienswaardige rondreis in Hongarije. Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken:

Ten2Ten Reizen is onderdeel van 'Van Tuijl Recreatie'
Burg. H. Blokstraat 25
4286 CB Almkerk

Telefoon: 0183-302882

Uiteraard kunt u al u vragen en wensen ook aan ons mailen, door gebruik te maken van ons contactformulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.