Gastenboek
Thuis in Hongarije
Zorgeloos genieten!
  • Registreer

Welkom op het Gastenboek van Ten2Ten Reizen

(Alleen geregistreerde en ingelogde gebruikers kunnen een recensie toevoegen)

Vakantiehuis Dorottya Udvar Vendégház

Reactie van Annie en Roel.

Het was voor ons beiden een supervakantie. 2 van onze kinderen met een vriendin zijn ook nog een week geweest. Mevrouw Maria was zo aardig om ons in het grote huis onder te brengen, werkelijk geweldig. Veel gezien en gedaan, erg veel mooie foto's gemaakt. Kortom een prachtige vakantie en bedankt voor de bemiddeling. Annie en Roel.

Annie en Roel

Welkom in ons gastenboek

 

Leuk dat u uw ervaringen met ons en met andere bezoekers wilt delen. We genieten graag met u mee van alle verhalen.

 

Mocht u suggesties hebben ter verbetering van onze service en dienstverlening, dan horen wij dat uiteraard ook graag van. Als klant weet u namelijk het beste welke zaken wij kunnen verbeteren om u nog meer van uw vakantie te kunnen laten genieten. 

 

Hartelijk dank voor uw feedback namens Ten2Ten Reizen

Ten2Ten Reizen

Inschrijven nieuwsbrief

Facebook

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over uw reis naar Hongarije en over het boeken van een mooie vakantie bij Ten2Ten Reizen. Uiteraard kunnen wij al uw vragen per mail of per telefoon beantwoorden. Om u echter nog sneller van dienst te kunnen zijn, hebben wij al een mooi overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen die wij ontvangen. Wellicht staat uw vraag en antwoord al in dit rijtje. Bekijk dus snel onze rubriek veelgestelde vragen en laat het vakantieplezier sneller beginnen!

Verhuur uw vakantiehuis

U heeft een vakantiehuis in Hongarije? Heeft u er wel eens over gedacht om dit huis te verhuren? Dan bent u bij Ten2Ten Reizen aan het juiste adres. Wij nemen u alle zorgen uit handen.

Graag informeren wij u over alle mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wilt u liever persoonlijk contact? Bellen kan ook. Wij helpen u graag met een deskundig advies.

Neem contact met ons op

Fijn dat u gebruik wilt maken van onze diensten. Wij helpen u graag persoonlijk verder met het boeken van een mooi vakantiehuis of een bezienswaardige rondreis in Hongarije. Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken:

Ten2Ten Reizen is onderdeel van 'Van Tuijl Recreatie'
Burg. H. Blokstraat 25
4286 CB Almkerk

Telefoon: 0183-302882

Uiteraard kunt u al u vragen en wensen ook aan ons mailen, door gebruik te maken van ons contactformulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.