Midden-Hongarije
Thuis in Hongarije
Zorgeloos genieten!
  • Registreer

Midden-Hongarije

1
AddThis Social Bookmark Button

 

Koninklijke steden, romantische berggebieden en schitterende meren maken Transdanubië - zoals midden Hongarije wordt genoemd - erg geliefd. Veel Nederlanders en Belgen hebben daarom in dit gebied een vakantiewoning gekocht. Het is een gebied waar u alles kunt vinden voor een zeer afwisselende vakantie. Koninklijke steden, romantische bergen, een aangenaam meer, schitterende wandeltuinen en voor verzamelaars of als geschenk, het bekende porcelein.

Tussen Boedapest en het Balatonmeer ligt het Velencemeer. Een meer dat vanwege zijn geringe diepte zeer geliefd is bij gezinnen met kleine kinderen. Het meer heeft lekkere stranden en er kan worden gesurft en gezeild. Het Velencegebergte, aan de noordkant van het meer is erg geliefd bij wandelaars.

De barokke bouwstijl maakt de stad Székesfehérvár een bezoek waard. In deze stad werden tijdens de Middeleeuwen de Hongaarse Koningen gedoopt, getrouwd, gekroond en begraven. Székesfehérvár wordt daarom ook de Stad der Koningen genoemd. En gezien de korte reisafstand, kunt u met de trein een dag naar Boedapest gaan en onderweg genieten van het prachtige uitzicht op Transdanubië!

 

 

De schitterende omgeving van het Velencemeer

 

Het Velencemeer, een groene omgeving

 

Bekijk hier ons huizenaanbod in de regio Midden-Hongarije

 

Klik hier om meer toeristische informatie over Midden-Hongarije te lezen

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over uw reis naar Hongarije en over het boeken van een mooie vakantie bij Ten2Ten Reizen. Uiteraard kunnen wij al uw vragen per mail of per telefoon beantwoorden. Om u echter nog sneller van dienst te kunnen zijn, hebben wij al een mooi overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen die wij ontvangen. Wellicht staat uw vraag en antwoord al in dit rijtje. Bekijk dus snel onze rubriek veelgestelde vragen en laat het vakantieplezier sneller beginnen!

Verhuur uw vakantiehuis

U heeft een vakantiehuis in Hongarije? Heeft u er wel eens over gedacht om dit huis te verhuren? Dan bent u bij Ten2Ten Reizen aan het juiste adres. Wij nemen u alle zorgen uit handen.

Graag informeren wij u over alle mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wilt u liever persoonlijk contact? Bellen kan ook. Wij helpen u graag met een deskundig advies.

Neem contact met ons op

Fijn dat u gebruik wilt maken van onze diensten. Wij helpen u graag persoonlijk verder met het boeken van een mooi vakantiehuis of een bezienswaardige rondreis in Hongarije. Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken:

Ten2Ten Reizen is onderdeel van 'Van Tuijl Recreatie'
Burg. H. Blokstraat 25
4286 CB Almkerk

Telefoon: 0183-302882

Uiteraard kunt u al u vragen en wensen ook aan ons mailen, door gebruik te maken van ons contactformulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.