Noord-West Hongarije
Thuis in Hongarije
Zorgeloos genieten!
  • Registreer

Noord-West Hongarije

1
AddThis Social Bookmark Button

 

In het westen van Hongarije vormen de beboste hellingen van het middelgebergte een mooi contrast met de kleine laagvlakte. Met de heerlijke thermaalbaden, pittoreske stadjes, majestueuze kastelen en de vele monumenten valt er genoeg te beleven in deze regio.

Het Eszterházy kasteel in Fertöd is een van de meest imposante kastelen van Hongarije. De wereldberoemde componist Joseph Haydn was hier jarenlang werkzaam als hofcomponist en kapelmeester. Met grote regelmaat worden er nog concerten georganiseerd in de tuinen van het kasteel.

De traditionele ridderspelen in de burcht van Sümeg zijn een belevenis voor kinderen en een bezoek meer dan waard.

Iets heel anders is een bezoek aan het thermaalbad "Bükfördö" in Bük. Het badcomplex heeft naast veertien thermaalbaden om heerlijk te relaxen ook vier grote glijbanen en een recreatiebad. Een absolute aanrader voor een dagje waterplezier. 

Proef de cultuur van Hongarije, relax in de vele thermaalbaden en geniet van de gastvrijheid van de Hongaren.

Het westen van Hongarije grenst aan Slovenië en Oostenrijk. Het is een glooiend en heuvelachtig gebied met prachtige monumenten. Eén van deze monumenten is de Abdij van Pannonhalma, de plaats waar vele Hongaarse cultuurschatten worden bewaard.

 

 

 De abdij van Pannonhalma

 

Bekijk hier ons huizenaanbod in de regio Noord-West Hongarije

 

Klik hier om meer toeristische informatie over Noord-West Hongarije te lezen

 

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over uw reis naar Hongarije en over het boeken van een mooie vakantie bij Ten2Ten Reizen. Uiteraard kunnen wij al uw vragen per mail of per telefoon beantwoorden. Om u echter nog sneller van dienst te kunnen zijn, hebben wij al een mooi overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen die wij ontvangen. Wellicht staat uw vraag en antwoord al in dit rijtje. Bekijk dus snel onze rubriek veelgestelde vragen en laat het vakantieplezier sneller beginnen!

Verhuur uw vakantiehuis

U heeft een vakantiehuis in Hongarije? Heeft u er wel eens over gedacht om dit huis te verhuren? Dan bent u bij Ten2Ten Reizen aan het juiste adres. Wij nemen u alle zorgen uit handen.

Graag informeren wij u over alle mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wilt u liever persoonlijk contact? Bellen kan ook. Wij helpen u graag met een deskundig advies.

Neem contact met ons op

Fijn dat u gebruik wilt maken van onze diensten. Wij helpen u graag persoonlijk verder met het boeken van een mooi vakantiehuis of een bezienswaardige rondreis in Hongarije. Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken:

Ten2Ten Reizen is onderdeel van 'Van Tuijl Recreatie'
Burg. H. Blokstraat 25
4286 CB Almkerk

Telefoon: 0183-302882

Uiteraard kunt u al u vragen en wensen ook aan ons mailen, door gebruik te maken van ons contactformulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.