Tiszameer en Poesta Hongarije
Thuis in Hongarije
Zorgeloos genieten!
  • Registreer

Tiszameer en Poesta Hongarije

1
AddThis Social Bookmark Button

 

Bij Hongarije denk je meteen aan de poesta! Hier knallen paardenherders in klederdracht met hun zweep en grazen grijze koeien en rackaschapen rond de karakteristieke waterputten. Op de poesta's van Kiskunság en het Nationaal Park Hortobágy reikt het oog tot de horizon: een overweldigend gevoel van eindeloosheid.

Een deel van het Tiszameer is een beschermd vogelreservaat. Vogelaars spotten hier de meest uiteenlopende vogelsoorten. Een ander deel van het Tiszameer is bestemd voor waterrecreanten, zoals surfers, zwemmers en peddelaars. Ook is het Tiszameer een geliefde plaats voor hengelaars. De mooiste en grootste vissen zoals snoek en meerval worden in dit meer aan de haak geslagen.

De zon rijpt in dit gebied ook de bekende Hongaarse ingrediënten zoals de abrikoos waarvan de barackpálinka uit Kecskemét wordt gemaakt. Paprika, het meest essentiële ingrediënt voor Hongaarse gerechten als pörkölthalászlé (visgoulashsoep), groeit ook hier.

 

 

 

Tiszameer Oost-Hongarije

 

Er wordt gezegd dat de zon in het thermaalwater baadt van de zuidelijke Laagvlakte waar de meeste zonuren zijn. De beroemde kuuroorden zijn hier te vinden.

Er is in Hongarije geen andere regio waar zoveel evenementen en festivals in het teken van de gastronomie staan. De laagvlakte is een bron van legendes en legendarische bezienswaardigheden. 

 

Bekijk hier ons huizenaanbod in de regio Tiszameer en Poesta Hongarije

 

Klik hier om meer toeristische informatie over de regio Tiszameer en Poesta Hongarije te lezen

 

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over uw reis naar Hongarije en over het boeken van een mooie vakantie bij Ten2Ten Reizen. Uiteraard kunnen wij al uw vragen per mail of per telefoon beantwoorden. Om u echter nog sneller van dienst te kunnen zijn, hebben wij al een mooi overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen die wij ontvangen. Wellicht staat uw vraag en antwoord al in dit rijtje. Bekijk dus snel onze rubriek veelgestelde vragen en laat het vakantieplezier sneller beginnen!

Verhuur uw vakantiehuis

U heeft een vakantiehuis in Hongarije? Heeft u er wel eens over gedacht om dit huis te verhuren? Dan bent u bij Ten2Ten Reizen aan het juiste adres. Wij nemen u alle zorgen uit handen.

Graag informeren wij u over alle mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wilt u liever persoonlijk contact? Bellen kan ook. Wij helpen u graag met een deskundig advies.

Neem contact met ons op

Fijn dat u gebruik wilt maken van onze diensten. Wij helpen u graag persoonlijk verder met het boeken van een mooi vakantiehuis of een bezienswaardige rondreis in Hongarije. Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken:

Ten2Ten Reizen is onderdeel van 'Van Tuijl Recreatie'
Burg. H. Blokstraat 25
4286 CB Almkerk

Telefoon: 0183-302882

Uiteraard kunt u al u vragen en wensen ook aan ons mailen, door gebruik te maken van ons contactformulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.