Vakantiehuizen
Thuis in Hongarije
Zorgeloos genieten!
  • Registreer

Fietsvakantie Orseg regioblank

Jurisics tér 8, Koszeg, Noord-West Hongarije, 9730, Hongarije
Telefoon: 0183-302882,
qrcode

Contact Diashow Print
 

Fietsvakantie in de Örség regio in het westen van Hongarije

Fietsvakantie Hongarije Orseg regio 2

 

In Hongarije is het fietstoerisme de laatste jaren enorm toegenomen, Het fietsroutenetwerk is daarom ook snel ontwikkeld. Inmiddels ligt er meer dan 2000 km aan fietspaden! De routes gaan door Boedapest, door heuvels en bossen en langs de Donau. En langs deze routes zijn voldoende reparatieplaatsen, fietsvriendelijke hotels, campings en horecagelegenheden om een ideale fietsvakantie te beleven! 

Fietspaden rond het Tiszameer in Hongarije 

Örség regio

De Örség regio is gelegen in het meest westelijk deel van Hongarije en is een van de regio´s met de meeste ongerepte natuurgebieden van het land.Dit is deels veroorzaakt door het feit dat dit gebied gebruikt werd als natuurlijke grensbescherming en dus lange tijd ontoegankelijk was. Meer dan de helft van het natuurgebied wordt gevormd door bos.Vele kilometers bewegwijzerde fiets- en wandelroutes wachten op de sportieve bezoeker die graag even weg wil zijn van de drukte van de grote steden en de pracht van deze regio wil ontdekken.

De afwisseling van bossen en weilanden en de vergezichten van charmante, historische dorpjes en oude kerken in combinatie met rust en stilte staat hier garant voor. Ook biedt deze regio de mogelijkheid om oude ambachten te bekijken en zelfs, indien gewenst, eraan deel te nemen.

 

Fietsvakantie Hongarije Orseg regio 5  Fietsvakantie Hongarije Orseg regio 6

 

Ontdek de natuur, historie, rust en stilte

 

Klik hier voor de toeristische omschrijving van de regio noord-west Hongarije.

 Fietsvakantie Hongarije Orseg regio 4

Omschrijving fietsvakantie

♦ Georganiseerde individuele reis vanaf 2 personen

 ♦ Fietsdagtochten in de Örség regio

♦ 4 dagen / 3 nachten 

♦ Moeilijkheidsgraad: gemiddeld 

Inclusief:

Te boeken in de maanden april, mei, juni, september en oktober.

♦ 3 overnachtingen in landhuis of indien gewenst 3* hotel op basis van logies/ontbijt, in 2-persoonskamer 

♦ 3 dagtochten onder begeleiding 

♦ fietshuur

♦ reisbegeleiding

♦ routebeschrijvingen

♦ optioneel transfer van en naar Boedapest 

♦ Reis op basis van eigen vervoer 

Wensen

Ten2Ten organiseert Reizen naar Hongarije. Een Stedentrip, rondreis, groepsreis of studiereis boek je heel gemakkelijk bij Ten2Ten Reizen. Uw reis aangepast op uw wensen? Ten2Ten Reizen bespreekt graag persoonlijk de mogelijkheden met u!   

Formaliteiten

Toeristen die uit een EU-land naar Hongarije reizen moeten in het bezit zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Dit document voldoet mits de reiziger niet langer dan 90 dagen in Hongarije verblijft.

Geld, banken en wisselen

De Nationale munt is de Forint. Overal in de grote steden en toeristische regio´s vindt u bankautomaten en wisselkantoren. De euro wordt algemeen aanvaard en bankautomaten aanvaarden vrijwel alle bankkaarten.

Taal

In Hongarije wordt Hongaars gesproken, maar ook in het Duits en Engels kunt u prima communiceren.

Reisverzekering

U bent vrij in uw keuze van uw verzekeraar. Kiest u voor gemak, regel dan uw verzekering direct via de website van Ten2Ten Reizen.  

Fietsvakantie Hongarije Orseg regio 3

Fietsvakantie

Faciliteiten
 
Boekingdata
Selecteer de details van uw boekingsvereisten
Aankomst

Selecteer Opties voor deze boeking

Uw adres
Voer a.u.b. uw adresgegevens in. Let op dat alle velden verplicht zijn, behalve uw mobiele telefoonnummer
  Voornaam / voorletters   Achternaam
* *
  Huis nr.   Straat
* *
  Plaats   Postcode
* *
  Land   Zoek op regio
* *
  Telefoon   Mobiel
* *
  Emailadres
*
Items gemarkeerd met een rood sterretje zijn vereist.

Prijs samenvatting
Bijkomende kosten totaal
Totaal:
 
 
 


Inschrijven nieuwsbrief

Facebook

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over uw reis naar Hongarije en over het boeken van een mooie vakantie bij Ten2Ten Reizen. Uiteraard kunnen wij al uw vragen per mail of per telefoon beantwoorden. Om u echter nog sneller van dienst te kunnen zijn, hebben wij al een mooi overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen die wij ontvangen. Wellicht staat uw vraag en antwoord al in dit rijtje. Bekijk dus snel onze rubriek veelgestelde vragen en laat het vakantieplezier sneller beginnen!

Verhuur uw vakantiehuis

U heeft een vakantiehuis in Hongarije? Heeft u er wel eens over gedacht om dit huis te verhuren? Dan bent u bij Ten2Ten Reizen aan het juiste adres. Wij nemen u alle zorgen uit handen.

Graag informeren wij u over alle mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wilt u liever persoonlijk contact? Bellen kan ook. Wij helpen u graag met een deskundig advies.

Neem contact met ons op

Fijn dat u gebruik wilt maken van onze diensten. Wij helpen u graag persoonlijk verder met het boeken van een mooi vakantiehuis of een bezienswaardige rondreis in Hongarije. Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken:

Ten2Ten Reizen is onderdeel van 'Van Tuijl Recreatie'
Burg. H. Blokstraat 25
4286 CB Almkerk

Telefoon: 0183-302882

Uiteraard kunt u al u vragen en wensen ook aan ons mailen, door gebruik te maken van ons contactformulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.