Paardrijden Hongarije, Lang weekendblank

Kossuth Lajos utca 8, Szakácsi, Noord-Oost Hongarije, 3786, Hongarije
Telefoon: 0183-302882,
qrcode

  Adres Kossuth Lajos utca 8, Szakácsi, Noord-Oost Hongarije, 3786, Hongarije 0183-302882

 

Weekend Paardrijden in Hongarije

 

Paardrij weekenend Szakacsi Hongarije -1c-

 

Even er tussenuit? Kom een weekend paardrijden in de Cserehát in Noord-Oost Hongarije. Het dorpje Szakácsi heeft slechts een 150 inwoners en ligt midden in de Cserehát, een gebied in de vorm van een V, begrensd door de rivieren de Hernád en de Bódva en de grens met Slowakije. 

Het landschap is te vergelijken en doet u denken aan de Dordogne of Toscane: Heuvelachtig met bos en landbouw-gebieden, slaperige dorpjes en weidse vergezichten. De dorpjes zijn met onderlinge afstanden van 2 tot 5 kilometer met gulle hand over de Cserehát verspreid.

 U verblijft in één van de vier comfortabel verbouwde dorpswoningen met uitstekende bedden, meestal met zwembad.  

 

Vakantiehuizen in Szakácsi

 

Vakantiehuizen in Szakacsi Hongarije -1b- Vakantiehuizen in Szakacsi Hongarije -1- Vakantiehuizen in Szakacsi Hongarije -1f-
 

 

 Omschrijving Weekend Paardrijden

 

Vrijdagmiddag wordt u, vanaf het vliegveld in Boedapest opgehaald en per minibus naar Szakácsi gebracht. ´s Avonds staat er een heerlijk vierengangen diner voor u klaar.

Zaterdagochtend (vroeg) gaat u na het ontbijt naar het vertrekpunt van de paardenrit. U maakt een cross country tour van circa 4 uur naar bijvoorbeeld Josvafö. Op verzoek kunt u hier een bezoek brengen aan de beroemde grotten. Bij terugkomst in uw vakantiehuis staat er een authentieke Pörköltmaaltijd voor u klaar.

Zondag na een uitgebreid ontbijt kunt u nog genieten van het dorp Szakácsi, omgeving, fietsen, wandelen en het zwembad. Na de lunch wordt u in de namiddag weer naar het vliegveld van Boedapest gebracht.   

 

Paardrij weekenend Szakacsi Hongarije -1a-
 

Kortom laat u verrassen en kom een lang weekend ontspannen en paardrijden in één van de mooiste natuurgebieden van Hongarije. 

 

Vertrekdata, voorwaarden & prijzen

 

♦ Weekend paardrijden is in het voor- en naseizoen te boeken 

♦ Minimaal 2 en maximaal 12 deelnemers (meer deelnemers op aanvraag) 

♦ Weekend / 2 nachten en verblijf in een 2-persoonskamer met eigen badkamer  

Prijs per persoon voor dit all-in weekend vanaf € 249,00 

Reserveringskosten € 20,00 

Toeristenbelasting per persoon per dag € 1,00

 

Inclusief 

♦ Verblijf in één van de vakantiehuizen in Szakácsi

♦ Het vervoer (vanuit Boedapest vv.), 2 diners (incl. 1 glas wijn per gang en soft drinks), 2 x ontbijt, 1 lunch en een lunchpakket.  

♦ Gebruik van faciliteiten zoals het zwembad en fietsen

♦ Vergeet uw rijbroek, laarzen, handschoenen en eventueel cap niet mee te nemen! Voor het bezoek aan de grotten is een warme trui aan te bevelen. 

 

 
Paardrij weekenend Szakacsi Hongarije -1b- Paardrij weekenend Szakacsi Hongarije -1d- Paardrij weekenend Szakacsi Hongarije -1e-

 

  Wensen

 

Ten2Ten organiseert Reizen naar Hongarije. Een Stedentrip, rondreis, groepsreis of studiereis boek je heel gemakkelijk bij Ten2Ten Reizen. Uw reis aangepast op uw wensen? Ten2Ten Reizen bespreekt graag persoonlijk de mogelijkheden met u!   

 

 

 

Formaliteiten

 

Toeristen die uit een EU-land naar Hongarije reizen moeten in het bezit zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Dit document voldoet mits de reiziger niet langer dan 90 dagen in Hongarije verblijft.

 

Geld, banken en wisselen

 

De Nationale munt is de Forint. Overal in de grote steden en toeristische regio´s vindt u bankautomaten en wisselkantoren. De euro wordt algemeen aanvaard en bankautomaten aanvaarden vrijwel alle bankkaarten.

 

Taal

 

In Hongarije wordt Hongaars gesproken, maar ook in het Duits en Engels kunt u prima communiceren.

 

Reisverzekering

 

U bent vrij in uw keuze van uw verzekeraar. Kiest u voor gemak, regel dan uw verzekering direct via de website van Ten2Ten Reizen.