Vakantiehuizen
Thuis in Hongarije
Zorgeloos genieten!
  • Registreer

Wellness Hongarije, voor Spa, Kuren en Wellnessblank

Dr. Schulhof Vilmos Sétány 1, Hévíz, Balatonmeer, 8380, Hongarije
Telefoon: 0183-302882,
qrcode

Contact Diashow Print
 

Spa, Kuren en Wellness in Hongarije

De meest waardevolle bodemschat van Hongarije is het thermaalwater, dat op meer dan duizend plaatsen uit de grond komt. Bij ruim 350 bronnen is het bekend dat het water een heilzame werking heeft.  

 Hévíz-grootste-thermaalmeer-van-Europa  Thermaalbad-Bükfürdő-in-Hongarije
 Hévíz Thermaalmeer in Hongarije   Thermaalbad in Bükfürdö

 

De afgelopen jaren is er in Hongarije enorm geïnvesteerd in de modernisering en uitbreiding van de kuuroorden en thermaalcomplexen. Het aanbod varieert van kleine, rustige baden op stille plekjes tot de grote hypermoderne en internationale bekende thermen. Uw overnachting kan variëren van eenvoudige campings tot vijfsterrenhotels.

Voor elke kwaal en elk doel heeft Hongarije wel een gespecialiseerd kuuroord! De kuuroorden in Hongarije zijn gespecialiseerd in de behandeling van chronische aandoeningen aan het bewegingsapparaat. De behandelingen kunnen zijn op basis van eersteklas intensieve medische en fysiotherapeutische begeleiding maar ook uit een breed scala aan behandelingen en massages. 

 Hévíz

Het grootste thermaalmeer van Europa ligt in Hévíz. Zelfs in de winter daalt de watertemperatuur niet onder de 25 graden. Ziet u zich al zwemmen tussen de mooi rose Indische lotus en tegelijkertijd uw vermoeide gewrichten tot rust laten komen. Het is hier echt genieten en weldra bent u in de ban van het wondermeer van Europa.

Lees meer>>>

West-Hongarije  

In het westelijk deel van Hongarije heeft iedere plaats wel zijn eigen thermaalbad. Ook een leuk idee is een combinatie van een kuur- en wellnessvakantie. Bekend hiervoor is zeker het thermaalbad van Zalakaros maar ook Kehidakustány, Lenti, Zalaergerszeg en Szentgotthárd.

Ten zuiden van het Balatonmeer liggen de baden van Igal en Csisztapuszta. Het ideale is van al deze plaatsen is dat ze liggen in de omgeving van de luchthaven van Sármellék. Op dit moment kunt u alleen nog vertrekken vanuit Duitsland maar op korte termijn ook weer vanuit Nederland.

Het-Széchenyi-bad-met-diverse-buitenbaden Igal Thermaalbad Hongarije
Het Széchenyi Bad in Boedapest Thermaalbad in Igal 

 

Niet ver van de grens met Oostenrijk ligt het Thermaalbadcomplex van Bükfürdö. Hier vindt u een kwalitief, hoogstaande wellness-oase met luxe hotels, vakantiehuizen en een camping. Op de uitstekende golfbaan kunt u zich ook prima vermaken.    

Boedapest    

Boedapest is naast de hoofdstad ook de "Wellness Hoofdstad" van Hongarije. Reeds in de Romeinse tijd waren er al ruim 100 warme bronnen in Boedapest in gebruik. Ook in de middeleeuwen wisten de Hongaren de weg te vinden naar  deze waterbronnen.

Echter in de 16e-eeuw hebben de Turken deze omgetoverd tot ware juweeltjes. De meest bekende zijn het Rudas-bad met zijn authentieke koepel. In het weekend kunt u hier zelf ook ´s nachts terecht. Een ander bekend bad  is het Gellért-bad in de prachtige Jugendstil. 

Midden in het Stadspark van Boedapest ligt het Széchenyi-bad, waar men zelfs in de winter heerlijk in de openlucht kan baden. Naast het kuren kunt u ook een partijtje schaak spelen of genieten van een heerlijke massage.   

 Gellért-bad-in-Boedapest-Hongarije  Het-Széchenyi-bad-in-Boedapest-in-de-winter
 Gellért Bad in Boedapest  Het Széchenyi Bad in Boedapest 

 Grottenbaden 

Bijzondere baden vindt u in het oosten van Hongarije. Bijzonder is in Miskolc-Tapolca het Grottenbad waar er in de loop der eeuwen onderaardse holen zijn ontstaan. Hier kunt u nu heerlijk zwemmen en relaxen.  

Ook bijzonder zijn de soort sneeuwbergen in Egerszalók. Deze zijn ontstaan door de afzetting van het thermaalwater. 

 Rudas-Bad-in-Boedapest-Hongarije  Mezökövesd-thermaalbad
 Het Rudas Bad in Boedapest  Wellness- en Thermaalbad Mezökövesd

Wensen

Ten2Ten organiseert Reizen naar Hongarije. Een kuurvakantie, rondreis, stedentrip, groepsreis of studiereis boek je heel gemakkelijk bij Ten2Ten Reizen. Uw reis aangepast op uw wensen? Ten2Ten Reizen bespreekt graag persoonlijk de mogelijkheden met u!

Hongarije heeft voor elke wens het juiste kuurbad. Laat u zich maar eens verwennen en U voelt zich hier als God in Hongarije!  

 

 
Boekingdata
Selecteer de details van uw boekingsvereisten
Aankomst Vertrek

Selecteer Opties voor deze boeking

Uw adres
Voer a.u.b. uw adresgegevens in. Let op dat alle velden verplicht zijn, behalve uw mobiele telefoonnummer
  Voornaam / voorletters   Achternaam
* *
  Huis nr.   Straat
* *
  Plaats   Postcode
* *
  Land   Zoek op regio
* *
  Telefoon   Mobiel
*
  Emailadres
*
Items gemarkeerd met een rood sterretje zijn vereist.

Prijs samenvatting
Bijkomende kosten totaal
Totaal:
Aanbetaling:
Nog te voldoen
 
 
 


Inschrijven nieuwsbrief

Facebook

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over uw reis naar Hongarije en over het boeken van een mooie vakantie bij Ten2Ten Reizen. Uiteraard kunnen wij al uw vragen per mail of per telefoon beantwoorden. Om u echter nog sneller van dienst te kunnen zijn, hebben wij al een mooi overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen die wij ontvangen. Wellicht staat uw vraag en antwoord al in dit rijtje. Bekijk dus snel onze rubriek veelgestelde vragen en laat het vakantieplezier sneller beginnen!

Verhuur uw vakantiehuis

U heeft een vakantiehuis in Hongarije? Heeft u er wel eens over gedacht om dit huis te verhuren? Dan bent u bij Ten2Ten Reizen aan het juiste adres. Wij nemen u alle zorgen uit handen.

Graag informeren wij u over alle mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wilt u liever persoonlijk contact? Bellen kan ook. Wij helpen u graag met een deskundig advies.

Neem contact met ons op

Fijn dat u gebruik wilt maken van onze diensten. Wij helpen u graag persoonlijk verder met het boeken van een mooi vakantiehuis of een bezienswaardige rondreis in Hongarije. Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken:

Ten2Ten Reizen is onderdeel van 'Van Tuijl Recreatie'
Burg. H. Blokstraat 25
4286 CB Almkerk

Telefoon: 0183-302882

Uiteraard kunt u al u vragen en wensen ook aan ons mailen, door gebruik te maken van ons contactformulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.