Vakantiehuizen
Thuis in Hongarije
Zorgeloos genieten!
  • Registreer

Wijnproeven Hongarije, Lang Weekendblank

Kossuth Lajos utca 8, Szakácsi, Noord-Oost Hongarije, 3786, Hongarije
Telefoon: 0183-302882,
qrcode

Contact Diashow Print
 

 

Wijnproefweekend in Hongarije

 

Even er tussenuit? Kom een weekend wijnproeven in de Cserehát in Noord-Oost Hongarije. U bezoekt wijnkelders in Tokaj en Eger. Het dorpje Szakácsi heeft slechts een 150 inwoners en ligt midden in de Cserehát, een gebied in de vorm van een V, begrensd door de rivieren de Hernád en de Bódva en de grens met Slowakije. 

Het landschap is te vergelijken en doet u denken aan de Dordogne of Toscane: Heuvelachtig met bos en landbouw-gebieden, slaperige dorpjes en weidse vergezichten. De dorpjes zijn met onderlinge afstanden van 2 tot 5 kilometer met gulle hand over de Cserehát verspreid.

U verblijft in één van de vier comfortabel verbouwde dorpswoningen met uitstekende bedden, meestal met zwembad.

 

Vakantiehuizen in Szakácsi

 

 Vakantiehuizen in Szakacsi Hongarije -1b-  Vakantiehuizen in Szakacsi Hongarije -1-  Vakantiehuizen in Szakacsi Hongarije -1f-

 

Omschrijving Wijnproefweekend 

 

Vrijdagmiddag wordt u, vanaf het vliegveld in Boedapest opgehaald en per minibus naar Szakácsi gebracht. ´s Avonds staat er een heerlijk vierengangen diner voor u klaar waarbij we natuurlijk wijnen uit Tokaj en Eger schenken.

 

 

Zaterdagochtend (vroeg) gaat u na het ontbijt naar Tokaj waar u 2 wijnmakers bezoekt en natuurlijk proeft. De ene wijnmaker is een kleinschalige wijnmaker en de ander een gerenommeerde. De lunch is bij Öz Kajan in Tolcsva.Bij terugkomst in uw vakantiehuis staat er een authentieke Pörköltmaaltijd voor u klaar. De smaak is heel bijzonder te noemen doordat het een aantal uren boven het vuur heeft staan te pruttelen.

 

 

Zondag na een uitgebreide lunch staat Eger op het programma. Na het bezoeken van een "nieuwe" wijnmaker en het proeven van de heerlijke wijnen wordt u al weer naar het vliegveld van Boedapest gebracht.   

  Eger Hongarije  -1-

Burcht van Eger en het standbeeld van István Dobó

Kortom laat u verrassen en kom een lang weekend genieten van de voortreffelijke wijnen uit Tokaj en Eger. Ook leuk als cadeau!

 

Vertrekdata, voorwaarden & prijzen

 

♦ Wijnproefweekend is in het voor- en naseizoen te boeken

♦ Minimaal 2 en maximaal 12 deelnemers (meer deelnemers op aanvraag)

♦ Weekend / 2 nachten en verblijf in een 2-persoonskamer met eigen badkamer 

♦ Prijs per persoon voor dit all-in weekend vanaf € 249,00 

♦ Reserveringskosten € 20,00

♦ Toeristenbelasting per persoon per dag € 1,00

 

Inclusief 

 

♦ Verblijf van een weekend (2 nachten) in één van de vakantiehuizen in Szakácsi

♦ Volpension (ontbijt, lunch, diner met wijnarrangement)

♦ Bezoek aan 2 wijnmakers in Tokaj en 1 in Eger

♦ Het vervoer (vanuit Boedapest ), transfer Szakácsi - Mezozombor - Tolcsva - Erdobénye - Szakácsi en transfer Szakácsi - Eger - Boedapest

♦ Lunch bij Ös Kaján in Tolcsva

 

   Wensen

 

 

Ten2Ten organiseert Reizen naar Hongarije. Een Stedentrip, rondreis, groepsreis of studiereis boek je heel gemakkelijk bij Ten2Ten Reizen. Uw reis aangepast op uw wensen? Ten2Ten Reizen bespreekt graag persoonlijk de mogelijkheden met u!   

 

Algemeen

 

 

Klik hier voor de meest voorkomende vragen

 

 

  

Formaliteiten

 

 

Toeristen die uit een EU-land naar Hongarije reizen moeten in het bezit zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Dit document voldoet mits de reiziger niet langer dan 90 dagen in Hongarije verblijft.

 

Geld, banken en wisselen

 

 

De Nationale munt is de Forint. Overal in de grote steden en toeristische regio´s vindt u bankautomaten en wisselkantoren. De euro wordt algemeen aanvaard en bankautomaten aanvaarden vrijwel alle bankkaarten.

 

Taal

 

 

In Hongarije wordt Hongaars gesproken, maar ook in het Duits en Engels kunt u prima communiceren.

 

Reisverzekering

 

 

U bent vrij in uw keuze van uw verzekeraar. Kiest u voor gemak, regel dan uw verzekering direct via de website van Ten2Ten Reizen.   

 
Boekingdata
Selecteer de details van uw boekingsvereisten
Aankomst

Selecteer Opties voor deze boeking
Per boeking Reserveringskosten €20.00
Per persoon per dag Toeristenbelasting €1.00

Uw adres
Voer a.u.b. uw adresgegevens in. Let op dat alle velden verplicht zijn, behalve uw mobiele telefoonnummer
  Voornaam / voorletters   Achternaam
* *
  Huis nr.   Straat
* *
  Plaats   Postcode
* *
  Land   Zoek op regio
* *
  Telefoon   Mobiel
*
  Emailadres
*
Items gemarkeerd met een rood sterretje zijn vereist.

Prijs samenvatting
Bijkomende kosten totaal
Totaal:
 
 
 


Inschrijven nieuwsbrief

Facebook

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over uw reis naar Hongarije en over het boeken van een mooie vakantie bij Ten2Ten Reizen. Uiteraard kunnen wij al uw vragen per mail of per telefoon beantwoorden. Om u echter nog sneller van dienst te kunnen zijn, hebben wij al een mooi overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen die wij ontvangen. Wellicht staat uw vraag en antwoord al in dit rijtje. Bekijk dus snel onze rubriek veelgestelde vragen en laat het vakantieplezier sneller beginnen!

Verhuur uw vakantiehuis

U heeft een vakantiehuis in Hongarije? Heeft u er wel eens over gedacht om dit huis te verhuren? Dan bent u bij Ten2Ten Reizen aan het juiste adres. Wij nemen u alle zorgen uit handen.

Graag informeren wij u over alle mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wilt u liever persoonlijk contact? Bellen kan ook. Wij helpen u graag met een deskundig advies.

Neem contact met ons op

Fijn dat u gebruik wilt maken van onze diensten. Wij helpen u graag persoonlijk verder met het boeken van een mooi vakantiehuis of een bezienswaardige rondreis in Hongarije. Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken:

Ten2Ten Reizen is onderdeel van 'Van Tuijl Recreatie'
Burg. H. Blokstraat 25
4286 CB Almkerk

Telefoon: 0183-302882

Uiteraard kunt u al u vragen en wensen ook aan ons mailen, door gebruik te maken van ons contactformulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.